Son Dakika Haberleri

Sol ayağım kitabı yarışma soruları ve cevap anahtarı



Christyilk tekerlekli arabasına ne ad vermiştir?

A. Daniel              B. Chery                   C. Brown                 D. Henry

 

2.    A. “Anne” sözcüğü            B. “Baba” sözcüğü           C. Adının ve soyadının ilkharfleri     D. “Kardeş” sözcüğü

 

3.    A. Çocuk felci geçirmiştir                             B. Beyin felcigeçirmiştir

C. Ateşli bir hastalık geçirmiştir                  D. Yüz felci geçirmiştir

 

4.    A.   B.    C.    D.    

 

5.    A.   B.    C.    D.    

6.    A. Charles Dickens           B. Tolstoy                C. Oscar Wilde                   D. Jack London

 

7.    A. 21                     B. 20                             C. 19                         D. 18

 

8.    A.   B.    C.    D.    

9.    A. Annesi                 B. Babası                 C. Doktoru Robert Collis              D. Öğretmeni Guthrie

 

10.  “SolAyağım” adlı eserin türü nedir?

A. Roman                 B. Otobiyografi            C. Deneme                    D. Söyleşi

1.D  2.C  3.B  4.C  5.B 6.A  7.D  8.B  9.C  10.B



Benzer Dosyalar